Skip links

Future Proof Awards 2022

Dit jaar organiseert KIEN de allereerste editie van de Future Proof Awards voor het onderwijs in de regio Drechtsteden. Hierbij staan initiatieven centraal die ICT op school en in de klas brengen bij de leden van de coöperatie.

Met de Future Proof Awards willen wij jou en/of jouw collega’s stimuleren om digitale middelen op school in te zetten. Dit gebeurd al op grote schaal en daar zijn we trots op. Die kennis willen we met elkaar delen en dat doen we door middel van deze awardshow.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Meld je hier aan als bezoeker

Nominatie doorgeven

Nomineer jezelf, een collega of team

Genomineerden

Overzicht genomineerden

Locatie

Theo Kortlevezaal, Stedelijk Dalton Lyceum, Overkampweg, Dordrecht

Organisatie

Programma en organisatie is mede tot stand gekomen met dank aan deze mensen.

INHOUD

Of je het nu digitale geletterdheid of -fitheid noemt; we kunnen er niet omheen dat we er allemaal iets mee moeten (gaan) doen. Vanwege digitale inclusie bijvoorbeeld. Iedereen moet deel kunnen nemen aan de samenleving, ook online. Ook in het onderwijs speelt digitalisering een steeds grote rol. Denk aan online lesgeven, meer beschikbare digitale lesmiddelen, elektronische leeromgevingen of de communicatie binnen een school of stichting die digitaal verloopt. Vanuit de overheid en het bedrijfsleven heeft het ook de aandacht en wordt aansluiting gezocht met het onderwijs. Leerlingen moeten een breder palet aan vaardigheden meekrijgen (nieuwe curriculum). Binnen de coöperatie stellen wij ons de vraag: “Wie gaat de onderwijsprofessionals daarbij helpen?”

Als coöperatie geven wij jou de ruimte om jouw digitale vaardigheden verder te ontwikkelen. Laat je op 9 november door collega’s & innovators inspireren en kom kijken hoe zij ICT op school gebruiken. Deze kennis willen zij graag met jou delen. Praktische voorbeelden voor jouzelf of jouw team.

PROGRAMMA

  • 13:30 – Inloop
  • 14:00 – Opening
  • 14:00-16:00 Verrassingsprogramma
  • 16:00 – Uitreiking Future Proof Awards 2022
  • 16:30 – Afsluiting en borrel

AWARD CATEGORIEËN

De initiatieven worden ingedeeld in de volgende drie categorieën:

Meest creatief

Meest vernieuwend

Meest inspirerend

Door het toekennen van een award aan een collega die digitale middelen in één van de categorieën succesvol weet in te zetten, kunnen jij en alle andere collega’s op een inspirerende manier kennismaken met hun ervaring en leren hoe je dit zelf kunt inzetten op school.

AWARDS TOEKENNEN

Je kunt per categorie een collega, een team of jezelf nomineren. Daarna volgt een stemronde waarbij iedereen een stem uit mag brengen op zijn/haar favoriet. Ook een vakjury zal hier nog een kritische blik op werpen. De winnaars van de 3 verschillende categorieën worden op 9 november bekend gemaakt. Voor nominaties geldt dat de collega’s werkzaam zijn bij één van de bij KIEN aangesloten leden.

Nomineer jezelf of een collega
Meld je aan