Contact

Routebeschrijving

Wanneer je met de auto komt, dan is het even opletten. Bij het Bastion hotel ga je de oprit naar de N3 op, maar moet je na ongeveer 15 meter rechts de afrit weer af. Daarna meteen links en doorrijden naar het kantoorpand aan het einde van de weg. Achter het gebouw is voldoende gratis parkeerruimte.

 

Kom je met het openbaar vervoer dan kun je vanaf Dordrecht Centraal de stadsbussen (lijn 2 of 7) richting het Leerpark nemen. Uitstappen bij halte Maria Montessorilaan/Leerparkpromenade. Volg hierbij de aangegeven looproute op het kaartje. De looproute die Google voorstelt, kan n.m.l. niet door voetgangers worden gebruikt.

HELPDESK

 

Heb je een vraag of wil je een storing doorgeven? Dan kun je de helpdesk op onderstaande manieren bereiken

Selfserviceportalhttps://topdesk.kienict.nl/

E-mail:  helpdesk@kienict.nl

Telefoonnummer: 088-657 2080

 

De helpdesk is op normale werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 16:30 uur.

PRIVACY

 

Wij hebben een Functionaris gegevensbescherming aangesteld voor advies aan onze organisatie en om toezicht te houden op de naleving van privacy wet- en regelgeving.

Heb je een vraag of een klacht over hoe wij persoonsgegevens verwerken? Neem dan per e-mail contact op met onze Functionaris gegevensbescherming via privacy@kienict.nl.

ALGEMEEN

 

Laan der Verenigde Naties 325
Postbus 1184
3300 BD Dordrecht

Algemeen nummer: 088 -657 5000
E-mail: info@kienict.nl

 


Ons kantoor is op normale werkdagen geopend van 08:30 tot 17:00 uur

Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten van maandag 24 december 2018 t/m dinsdag 1 januari 2019

Contactformulier

Heb je een algemene vraag aan ons? Vul hieronder je gegevens in. Heb je een technische vraag of wil je een storing doorgeven? Gebruik het formulier dan niet maar stuur een e-mail naar helpdesk@kienict.nl.

Jouw naam (verplicht)

Jouw mailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht