Contact

HELPDESK

Heb je een ‘technische’ vraag of wil je een storing doorgeven? Dan kun je de helpdesk op onderstaande manieren bereiken. Voor wachtwoord wijzigen of een datalek melden, kijk in de kolom hiernaast bij selfservice.

SELFSERVICE

Ben je je wachtwoord vergeten of wil je deze herstellen? Wil je een datalek melden? Of wil je dat we even met je meekijken op jouw PC? Dan kun je hiervoor terecht op onze ondersteuningspagina of in het selfserviceportaal.

PRIVACY

Wij hebben een Functionaris gegevensbescherming aangesteld voor advies aan onze organisatie en onze leden, om toezicht te houden op de naleving van privacy wet- en regelgeving binnen onze coöperatie.

ALGEMEEN

Voor alle overige vragen kun je contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

Selfserviceportaal:

https://support.kienict.nl/

E-mail:  helpdesk@kienict.nl

Telefoonnummer: 088-657 5050

De helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 16:30 uur.*

 

*aangepaste openingstijden tijdens de zomervakantie.

Heb je een vraag of een klacht over hoe wij persoonsgegevens verwerken? Neem dan per e-mail contact op met onze Functionaris gegevensbescherming via privacy@kienict.nl

Laan der Verenigde Naties 325
Postbus 1184
3300 BD Dordrecht

Algemeen nummer: 088 -657 5000*
E-mail: info@kienict.nl

 

*aangepaste openingstijden tijdens de zomervakantie.

Routebeschrijving

Wanneer je met de auto komt, dan is het even opletten. Bij het Bastion hotel ga je de oprit naar de N3 op, maar moet je na ongeveer 15 meter rechts de afrit weer af. Daarna meteen links en doorrijden naar het kantoorpand aan het einde van de weg. Achter het gebouw is voldoende gratis parkeerruimte.

 

Kom je met het openbaar vervoer dan kun je vanaf Dordrecht Centraal de stadsbussen (lijn 2 of 7) richting het Leerpark nemen. Uitstappen bij halte Maria Montessorilaan/Leerparkpromenade. Volg hierbij de aangegeven looproute op het kaartje. De looproute die Google voorstelt, kan n.m.l. niet door voetgangers worden gebruikt.

Contactformulier

Heb je een algemene vraag aan ons? Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met jou op. Wil je contact met onze helpdesk? Stuur een e-mail naar helpdesk@kienict.nl.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht