Skip links

Sphero Bolt: maak kennis en verrijk je lessen!

KIEN Experience lab Laan der Verenigde Naties 325, Dordrecht

Wil jij je lessen verrijken met de nieuwe leskist Sphero Bolt? Schrijf je dan in voor de workshop. Deze training is met name interessant voor het PO, VO en MBO.

Gratis

Slimme tips voor het werken met de Outlook web app (basis)

KIEN Experience lab Laan der Verenigde Naties 325, Dordrecht

Ontdek de Outlook web app en leer hoe jij efficiënter kan werken! Deze training is interessant voor alle medewerkers die werken met de Outlook web app.

Gratis

Webinar Mentimeter

Online

Tijdens dit webinar ontdek je alles over de nieuwe functionaliteiten en instellingen van Mentimeter. Maar uiteraard komen ook de basisvaardigheden aan bod. En heb je vragen? Stel deze dan direct tijdens het webinar!

Gratis

HBO Kids college

FC Dordrecht Krommedijk 210, Dordrecht

Op woensdag 5 oktober2022 staat er een nieuw HBO Kids college gepland voor basisschoolleerlingen uit de groepen 7 en 8. Dit keer staat de middag in het teken van 'Jij en jouw talent'.

Jouw eigen online gedrag onder de loep

Online

Tijdens deze praktische training ga je aan de slag met één van de grootste uitdagingen van deze tijd: Online gedag. Deze training is met name interessant voor het PO, VO en MBO. Deze training is exclusief voor leden van de coöperatie.

Gratis

Social media, grensoverschrijdend gedrag en schoolveiligheid

KIEN Experience lab Laan der Verenigde Naties 325, Dordrecht

Leer alles over de online belevingswereld van leerlingen en studenten en weet hoe jij hiermee om kan gaan. Schrijf je snel in als medewerker van het VO of MBO. Deze training is exclusief voor leden van de coöperatie.

Gratis