Skip links

Organisatie Future Proof Awards 2022

Het idee, de organisatie en de samenstelling van het programma voor de Future Proof Awards 2022 zijn mede tot stand gekomen door onderstaande collega’s en partners.

Graag stel ik mij aan jullie voor en motiveer ik mijn deelname aan de programmacommissie.

Mijn naam is Gemma Biesheuvel en ik geef Expressieve Vorming en Digitale Geletterdheid op het Griendencollege.

Ik ben altijd bezig geweest met computers sinds deze op de markt kwamen, zowel binnen de theater sector (licht en geluid) alsook in de administratieve sector, het pakte altijd mijn aandacht.

Ik heb mezelf aangemeld voor de programmacommissie omdat ik dagelijks zie hoe belangrijk kennis van computers en programma’s is in de huidige maatschappij. Dit geldt niet alleen voor de leerlingen en studenten, maar zeker ook voor leerkrachten en docenten. Ik ondersteun daarom graag initiatieven die dit bevorderen.

Daarnaast heb ik door mijn werk binnen de theatersector ook ervaring met het organiseren van evenementen en festivals. Die kennis wil ik graag inzetten en delen.

Mijn naam is Patrick Daalder. Ik ben werkzaam als onderwijskundig ICT’er op IKC De Sterrekijker (Stichting H3O). Dit schooljaar ben ik oa. bezig een doorgaande leerlijn Digitale Geletterdheid op te starten samen met het team.

Als gecertificeerd Snappet-trainer en -coördinator begeleid ik ook het proces binnen onze school om Snappet te implementeren en borgen.

Ik kijk enorm uit naar de Future Proof Awards en hoop dat echt dat we kunnen ontmoeten, verbinden maar bovenal geïnspireerd kunnen raken.

En uiteraard hoop ik je tegen te komen op de inspiratiemiddag van 9 november.

Tim Verlaan

Onderwijs zie ik als hoeksteen van onze samenleving, waarbij we in deze samenleving soms het gevoel hebben dat digitalisering ons overkomt. De veranderingen volgen elkaar met de snelheid van het licht op en daarom weten we soms niet goed meer waarom digitalisering kan bijdragen aan de kwaliteit van het onderwijs.

Wat mij, als directeur van KIEN, op zo’n moment enorm helpt, is om te kijken naar tastbare voorbeelden in het werkveld. Dan gaat het leven, dan spreekt het niet meer alleen tot de verbeelding, dan zie je ineens mogelijkheden, maar ook de drempels waar anderen inmiddels hun weg in hebben gevonden. Met de future proof awards laat ik me inspireren op het snijvlak onderwijs/digitalisering/ICT.

Het maakt me enorm trots dat we onze kennis en kunde over digitalisering in het onderwijs in de regio Drechtsteden hiermee koesteren en uiteraard verder laten bloeien! Onze leerlingen & studenten in deze regio kunnen rekenen op een digitaal fitte leeromgeving, waarbij goed voorbeeld, goed doet volgen. Tot ziens, op 9 november!

Sanne Smit

Ik ben Sanne Smit en inmiddels 1 jaar in dienst bij Coöperatie KIEN als coördinator van de nieuwe dienstverlening KIEN Kennis. Ik zet mij in voor de professionalisering van alle medewerkers waarbij de focus ligt op Digitale Geletterdheid en experimenteren met ICT-toepassingen. En laten deze twee thema’s nou net heel goed aansluiten bij de Future Proof Awards 😉. Ik zie steeds meer in wat de toekomst ons gaat brengen op het gebied van automatisering en dat deze toekomst nu al is begonnen. Des te belangrijker dat wij onszelf daar nu al voor klaarmaken zodat de leerlingen/studenten straks goed mee kunnen draaien in de maatschappij. Ik hoop dat jullie na afloop geïnspireerd zijn geraakt om aan de slag te gaan met jullie professionele ontwikkeling en dat KIEN Kennis daar een mooie rol in gaat spelen. Graag tot 9 november!

Mariëlle Haasnoot

Mijn naam is Mariëlle Haasnoot en ik hou mij bezig met de marketing & communicatie voor de coöperatie KIEN. Vanuit deze rol mag ik o.a. de jaarlijkse inspiratiemiddagen voor jullie organiseren. Dat doe ik samen met gepassioneerde collega’s van de scholen, enthousiaste partners uit de regio en mijn collega’s bij KIEN. Ik vind het belangrijk dat ICT voor iedereen toegankelijk is en te begrijpen, zodat het ook makkelijker en leuker wordt om mee te werken. Omdat het gebruik van ICT op school enorm is toegenomen, raakt dit niet alleen de manier van lesgeven maar wordt ook verwacht dat je de lesstof er mee gaat verrijken (nieuwe curriculum) en je de communicatie binnen een school anders organiseert. Digitale fitheid is daarom zo belangrijk. Ook die van mijzelf. Iedereen zou daarom de gelegenheid moeten krijgen om in eigen tempo aan zijn/haar digitale fitheid te werken, zodat zij dit op hun beurt weer kunnen overdragen aan leerlingen, studenten en collega’s.  Daar help ík niet alleen graag bij maar ook mijn 39 andere collega’s bij KIEN. Dit doen we met behulp van onze nieuwsbrieven, workshops, trainingen, awareness campagnes rondom privacy en gegevensbescherming en dit jaar voor het eerst de Future Proof Awards.

Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe opzet van de jaarlijkse inspiratiemiddag. En ik hoop jullie op 9 november te ontmoeten en ben dan heel benieuwd naar jullie ervaring!

Liselotte Gatzen

Mijn naam is Liselotte Gatzen. Organisator en verhinder in hart en nieren en ben graag de spin in het web. Ben ik niet bezig met mijn werk als evenementenorganisator dan bezoek ik veel concerten en festivals. Ik houd van de sfeer die daar hangt en geniet enorm van mensen die met passie op het podium staan.

Namens ons evenementenbureau Iventors, ben ik de producent van de eerste future proof awards. En we hebben het creatieve plan mede vorm gegeven. Ik kijk er erg naar uit om 9 november een geweldig verrassend en inspirerend programma neer te zetten. Zie je daar graag!

Lars Sorensen

Mijn naam is Lars Sørensen. Als events-designer en ontwerper help ik bedrijven en organisaties bij het creëren van dynamische en inspirerende bijeenkomsten en content. Met de Future Proof Awards willen we aandacht creëren voor Future Proof initiatieven en initiatiefnemers dien binnen het onderwijs een actieve bijdrage leveren in het inspireren van kinderen en jongeren.

We kijken er naar uit om met elkaar ideeën uit te wisselen en op die manier nog meer inspiratie op het gebied van ict onderwijs te genereren.