Vacatures

vacature bij kien

Wij zijn een groeiende organisatie én een onderwijs leerbedrijf. Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Hieronder vind je een overzicht van onze openstaande vacatures. Zit jouw functie er niet bij? Geen probleem. Je kunt ons natuurlijk ook een open sollicitatie sturen. Stuur een brief met je motivatie en CV naar info@kienict.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Even voorstellen

Wij zijn geen gewone organisatie en bieden meer dan een ICT-leverancier. KIEN is ontstaan doordat een aantal onderwijsinstellingen uit de regio Drechtsteden hun ICT-afdelingen hebben samengebracht in een coöperatief verband. Samen met de aangesloten scholen (onze leden), houden wij ons dagelijks bezig met het ontwikkelen en het ondersteunen van een betrouwbare digitale onderwijsleeromgeving. Wij bieden hierin een volledige gepersonaliseerde leer- en werkomgeving vanuit een betrouwbare ICT-infrastructuur. Deze omgeving wordt geheel ondersteund en beheerd en biedt organisatorische en technische maatregelen voor gegevensbescherming. Lees hier verder.

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacature. Natuurlijk kun je een open sollicitatie te sturen. Stuur jouw motivatie en CV dan naar info@kienict.nl