Vacatures

vacature bij kien

Wij zijn een groeiende organisatie én een onderwijs leerbedrijf. Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Hieronder vind je een overzicht van onze openstaande vacatures. Zijn er geen vacatures of zit jouw functie er niet bij? Geen probleem. Je kunt ons natuurlijk ook een open sollicitatie sturen. Stuur een brief met je motivatie en CV naar info@kienict.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Even voorstellen

KIEN is een non-profit ICT-coöperatie waarin verschillende onderwijsorganisaties in de regio Zuid-Holland Zuid met elkaar samenwerken. Om precies te zijn gaat dit om 11 verschillende onderwijsinstellingen van basis- tot en met hoger beroepsonderwijs, 30 duizend gebruikers binnen onze infrastructuur en 100 verschillende locaties geconcentreerd rondom de Drechtsteden. Deze manier van samenwerken maakt ons uniek in Nederland.

Met een leuke club van 40 betrokken collega’s zijn wij iedere dag met onze passie bezig: ICT en onderwijs. Wij zorgen ervoor dat het onderwijs toegang krijgt tot de wereld en dragen wij bij aan het zich optimaal kunnen ontwikkelen van de leerlingen bij onze scholen. Hierbij is onze digitale leeromgeving, MijnDigitaleschool, het kloppend hart van de organisatie.

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.