Vacatures

nieuwe collega's gezocht

Over ons

KIEN is een regionale coöperatie van schoolorganisaties uit alle sectoren in de Drechtsteden met ICT als kern. Wij werken met moderne technologie van klaslokaal tot aan digitale leermiddelen en dragen met onze leergemeenschap bij aan de ontwikkelingsmogelijkheden van docenten in de regio op het gebied van digitale geletterdheid.

 

Wij werken met ongeveer 40 enthousiaste collega’s dagelijks vanuit ons kantoor in Dordrecht. Samen met onze leden voeren wij de regie op de ICT-behoeften en vraagstukken die binnen de onderwijsinstellingen spelen. Daarnaast zijn wij single-point-of-contact en one-stop-shopping voor onze leden. Ruim 30.000 gebruikers maken dagelijks gebruik van onze veilige onderwijsinfrastructuur, verdeeld over ruim 100 schoollocaties in de regio Drechtsteden.

 

Omdat wij een groeiende organisatie zijn én een onderwijs leerbedrijf, zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die, net als wij, graag voor het onderwijs werken. Hieronder vind je een overzicht van onze openstaande vacatures. Zijn er geen vacatures of zit jouw functie er niet bij? Geen probleem. Je mag ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur in dat geval een brief met je motivatie en CV naar info@kienict.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. *

Openstaande vacatures

Business Controller (20-24 uur)

Bekijk de vacature hierBekijk de vacature hier

*Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.