Skip links
vacature ervaren support medewerker

Vacature ervaren support medewerker

Kun je denken in oplossingen en ben je servicegericht? Wil je graag werken binnen een complexe ICT-omgeving met moderne technologie? Dan hebben wij een mooie uitdaging om een bijdrage te leveren aan het onderwijs. Word jij ons visitekaartje in jouw rol als ervaren Support Medewerker?

Wat ga je doen?

Als ervaren Support Medewerker zorg je samen met het team voor een klantvriendelijke en professionele support afdeling. Onze support afdeling is breed opgezet en biedt een grote afwisseling aan werkzaamheden. Naast het aannemen en registreren van (aan)vragen, wijzigingen en storingen via Topdesk, werk je ook als remote support, zowel 1e als 2e-lijns support en werk je in het veld op locatie bij de leden. De vragen komen bij al onze leden vandaan, dus werk je voor collega’s die werkzaam zijn binnen de kinderopvang, basisschool, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs, middelbaar onderwijs en hoger onderwijs. Samen met je directe support collega’s ben je in staat om de werkzaamheden zelfstandig op te pakken en af te handelen. Hierin heeft ieder teamlid dezelfde taken en verantwoordelijkheden. Je werkt nauw samen met de collega’s van field support, helpdesk en het advanced support team, zodat je onze leden zo snel mogelijk een passende oplossing kan bieden.

Jij bent de teamspeler die streeft naar kwaliteit en klanttevredenheid. Je zorgt voor de dagelijkse afstemming van werkzaamheden en monitort de voortgang van de afhandeling van calls. Je coacht collega’s en stuurt bij waar nodig en begeleid collega’s binnen het team die een BBL of stagetraject volgen. Daarbij draag je bij aan de verdere professionalisering van onze processen en het taakgebied support in het bijzonder.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team. Meer weten? Bekijk de vacature hier.