Ons team

Ons team

Een groep gedreven collega’s met allemaal één ding gemeen, een hart voor onderwijs & ICT.  Natuurlijk ben je altijd van harte welkom voor een bak koffie bij ons op kantoor, dan kun je iedereen persoonlijk ontmoeten.

KIEN werd in 2013 opgericht door een aantal schoolbesturen in de regio Drechtsteden. Vanaf dat moment werd de ICT gezamenlijk opgepakt. Medewerkers die de ICT voorheen voor hun eigen schoolbestuur beheerden, gingen dit bij KIEN voor meerdere scholen doen. Dat was soms behoorlijk puzzelen. ICT voor po, vo, mbo en hbo zit nu eenmaal anders in elkaar. Het team bestaat inmiddels uit 40 enthousiaste collega’s en hiermee hebben we alle expertise in huis zoals een eigen helpdesk, field-, remote- en advanced support, functionaris gegevensbescherming, projectbeheer, communicatie, inkoop, etc.

Onderwijsleerbedrijf

Omdat onderwijs in ons hart zit, zijn wij een erkend onderwijsleerbedrijf voor studenten in opleiding tot ICT-beheerder en marketing & communicatie. Gedurende het hele jaar zijn er stagiairs en BBL-ers binnen KIEN actief. Naast hun stageopdracht of eindopdracht, draaien de studenten mee op helpdesk, bij field & advanced support of communicatie.  Dat is niet alleen leerzaam voor de studenten maar ook voor ons. Het houdt ons scherp.

Maatschappelijke verantwoording

KIEN is betrokken in haar regio en ondersteunt onderwijskundige projecten. Hierbij moet o.a. gedacht worden aan de Zomerschool Dordrecht en Playing for Success. KIEN heeft ook altijd plaats voor één medewerker met een beperking die daardoor een achterstand heeft tot de arbeidsmarkt.

playing for succes