Ons team

Ons team

Een groep gedreven collega’s met allemaal één ding gemeen, een hart voor onderwijs & ICT.  Natuurlijk ben je altijd van harte welkom voor een bak koffie bij ons op kantoor, dan kun je iedereen persoonlijk ontmoeten.

KIEN werd in 2013 opgericht door een aantal schoolbesturen in de regio Drechtsteden. Vanaf dat moment werd de ICT gezamenlijk uitgevoerd. Medewerkers die de ICT voorheen voor hun eigen schoolbestuur beheerden, deden dit ineens voor meerdere scholen. Dat was soms behoorlijk puzzelen. ICT voor po, vo en mbo zit nu eenmaal anders in elkaar en er zijn andere behoeftes. Nu, 7 jaar later, is de groep van het eerste uur verder uitgebreid met nieuwe collega’s en aangevuld met verschillende expertises zoals, projectbeheer, advanced & remote support, functionaris gegevensbescherming, etc.

Onderwijsleerbedrijf

Wij zijn een erkend onderwijsleerbedrijf voor studenten in opleiding tot ICT-beheerder en marketing & communicatie. Gedurende het hele jaar zijn er stagiairs en BBL-ers binnen KIEN actief. Ze werken op de helpdesk, field & advanced support, communicatie of zijn onder begeleiding van een seniormedewerker bezig aan hun eindopdracht.

Maatschappelijke verantwoording

KIEN is betrokken in haar regio en ondersteunt onderwijskundige projecten. Hierbij moet o.a. gedacht worden aan de Zomerschool Dordrecht en Playing for Success. KIEN heeft ook altijd plaats voor één medewerker met een beperking die daardoor een achterstand heeft tot de arbeidsmarkt.