Workshop TIC-narrowcasting

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop TIC-narrowcasting

19 maart 2019 @ 15:00 - 17:00

Op 19 maart 2019 organiseert KIEN een workshop TIC-narrowcasting voor haar leden. We gaan het o.a. hebben over hoe je content kunt plaatsen op de schermen op school met eigen sjablonen, RSS feeds, ticker tape, foto’s, live streaming, etc.

Vaak ben je blij dat je in ieder geval ‘iets’ op de schermen hebt staan. Regelmatig zijn dit weergaven van roosterwijzigingen en ziekmeldingen. Belangrijk maar toch zonde dat je dit extra communicatiekanaal binnen jouw school niet optimaal inzet. Tijdens de workshop gaan we aan de slag met de eenvoudige mogelijkheden die TIC-manager biedt. We maken eigen sjablonen waar je makkelijk je eigen mededelingen, foto’s, etc. in kunt zetten. Je hoeft je dus niet langer te beperken tot powerpoint weergaven. Soms worden er meerdere schermen binnen jouw school gebruikt. Informatie die op de schermen in de docentenkamer staat, verschilt soms van de schermen in de aula of kantine. In de docentenkamer wil je misschien wel vanaf 15 uur laten zien of er files in de omgeving zijn en leerlingen vinden het misschien interessant of de bus op tijd rijd. En zo zijn er heel veel dingen te verzinnen die je zou kunnen laten zien.

Wil je ook meer uit TIC halen? Meld je dan aan voor de workshop op 19 maart bij KIEN. Je kunt dit doen door een mailtje te sturen naar communicatie@kienict.nl (Deze workshop is alleen toegankelijk voor leden van coöperatie KIEN u.a.)

Gegevens

Datum:
19 maart 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Coöperatie KIEN u.a.
Telefoon:
0886575000
E-mail:
communicatie@kienict.nl
Website:
www.kienict.nl

Locatie

KIEN ICT
Laan der Verenigde Naties 325
Dordrecht,Zuid Holland3318LANederland
+ Google Maps
Telefoon:
088 -657 5000
Website:
www.kienict.nl