VO Conferentie ‘Blended learning’

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VO Conferentie ‘Blended learning’

12 mei @ 15:00 - 17:00

Woensdagmiddag 12 mei vindt het online event voor onderwijsprofessionals in het voortgezet onderwijs plaats. De VO Conferentie ‘Blended learning’ is de plek voor docenten, teamleiders en ICT-coördinatoren die graag meer willen weten over komende ontwikkelingen en vernieuwingen in onderwijsland. 

Tijdens de conferentie is er aandacht voor de nieuwe manier van lesgeven ‘Blended learning’. Laat je inspireren en informeren over diverse onderwerpen rondom dit thema en verdiep je in de mogelijkheden die de digitale lesmethoden jou bieden. Onze onderwijsexperts geven antwoord op de vraag hoe je met behulp van digitale lesmethoden het blended learning succesvol toepast binnen jouw school. Je kunt een breed aanbod aan kennissessies en workshops verwachten.

Kennissessies en workshop

Het middagprogramma bestaat uit plenaire en parallelle kennissessies en een workshop. Bepaal zelf waar bij je aansluit en in welke volgorde. Stel je vragen direct aan de sprekers, laat je persoonlijk adviseren of ga in gesprek met andere deelnemers.

De VO Conferentie wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met VO-Digitaal.

Meld je alvast aan en noteer in je agenda.

Datum: woensdag 12 mei

Tijd: 15:00 – 17:00 uur

AANMELDEN

Gegevens

Datum:
12 mei
Tijd:
15:00 - 17:00
Site:
https://www.digitalegeletterdheid.nl/vo-conferentie

Organisator

Digit
Telefoon:
0172-650983