Skip links
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tips & Trucs: Outlook (desktop app)

april 11 @ 3:00 pm - 4:30 pm

Gratis

Ontdek de Outlook desktop app en leer hoe jij efficiënter kan werken! Deze training is interessant voor alle medewerkers die werken met de Outlook desktop app.

Omschrijving
Wil jij direct het effect van slimmer werken in de Outlook desktop app ervaren? Schrijf je dan in voor deze training! Hierin gaan we op jouw niveau praktisch aan de slag en ontdek je de vele voordelen en nieuwe handige functies die Outlook desktop app jou te bieden heeft.

Programma
De nieuwe handige functies van de Outlook desktop app komen voorbij (zoals het vastpinnen van e-mails), maar we kijken ook naar het maken, opstellen en slim archiveren van e-mailberichten of het maken van eigen contactpersonengroepen zodat je e-mailadressen niet steeds opnieuw op hoeft te zoeken. Je leert de zoekfunctie in Outlook optimaal gebruiken zodat je e-mails en afspraken razendsnel terugvindt.

Daarnaast komt ook de Outlook agenda aan bod en zie hoe je makkelijk Teams-vergaderingen plant en op welke manieren je anderen kunt uitnodigen.

Doel

  • Basisvaardigheden ict.

Door wie?
De training wordt gegeven door Vanessa Simons van Nedermeijer.nl. Vanessa is behalve gecertificeerd Microsoft Office Specialist, ook bevoegd docent en heeft ervaring in het onderwijs zowel als docent als op administratief vlak. Dit heeft als voordeel dat zij jouw taal spreekt en precies weet waar jij tegen aanloopt.

Wat heb je nodig?
Voor deze training heb je een Windows laptop (geen Apple, geen tablet of telefoon) nodig met daarop de Outlook desktop app. Vraag bij ICT na of jij de beschikking hebt over de desktop app.

Doelgroep
Alle medewerkers die gebruik maken van de Outlook desktop app.

 

Deze workshop is exclusief voor leden van KIEN.
Inschrijven kan hier.

 

Gegevens

Datum:
april 11
Tijd:
3:00 pm - 4:30 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://kien.studytube.nl/events/53427

Locatie

Online