Skip links
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Slimme tips voor het werken met de Outlook web app (basis)

september 27 @ 3:00 pm - 4:30 pm

Gratis

Ontdek de Outlook web app en leer hoe jij efficiënter kan werken! Deze training is interessant voor alle medewerkers die werken met de Outlook web app.

Wil jij direct het effect van slimmer werken in de Outlook web app ervaren? Schrijf je dan in voor deze training! Hierin gaan we op jouw niveau praktisch aan de slag en ontdek je de vele voordelen en nieuwe handige functies die Outlook web app jou te bieden heeft.

REGISTREER

Let op: deze training is gratis als de schoolinstelling waarvoor jij werkt, is aangesloten bij KIEN.

Programma
De nieuwe handige functies van de Outlook web app komen voorbij (zoals het vastpinnen van e-mails), maar we kijken ook naar het maken, opstellen en slim archiveren van e-mailberichten of het maken van eigen contactpersonengroepen zodat je e-mailadressen niet steeds opnieuw op hoeft te zoeken. Je leert de zoekfunctie in Outlook optimaal gebruiken zodat je e-mails en afspraken razendsnel terugvindt.

Daarnaast komt ook de Outlook agenda aan bod en zie hoe je makkelijk Teams-vergaderingen plant en op welke manieren je anderen kunt uitnodigen.

Doel

  • Basisvaardigheden ict.

Door wie?
De training wordt gegeven door Vanessa Simons van Nedermeijer.nl. Vanessa is behalve gecertificeerd Microsoft Office Specialist, ook bevoegd docent en heeft ervaring in het onderwijs zowel als docent als op administratief vlak. Dit heeft als voordeel dat zij jouw taal spreekt en precies weet waar jij tegen aanloopt.

Wat heb je nodig?
Voor deze training heb je een laptop (geen tablet of telefoon) nodig waarop je op internet kunt inloggen in je Outlook web app. Vraag bij ICT na of jij de beschikking hebt over de web app. Werk je in de Outlook desktop app kijk dan naar de training die plaatsvindt op 15 november.

Doelgroep
Alle medewerkers die gebruik maken van de Outlook web app.

Gegevens

Datum:
september 27
Tijd:
3:00 pm - 4:30 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://kien.studytube.nl/events/53425

Organisator

KIEN Kennis
Telefoon:
088-6575000
E-mail:
info@kienkennis.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

KIEN Experience lab
Laan der Verenigde Naties 325
Dordrecht, 3318LA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
088-6575000
Bekijk de site van Locatie