Robotica en kunstmatige intelligentie & onderwijs

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Robotica en kunstmatige intelligentie & onderwijs

7 februari 2019

€295

Uniek congres

Op donderdag 7 februari 2019 organiseert Like2Share (Dieter Möckelmann – gastspreker KIEN inspiratiemiddag 2018) bij het Museum voor Communicatie in Den Haag de tweede editie van het congres Robotica en Kunstmatige Intelligentie & Onderwijs. Dit evenement is bedoeld voor de gehele onderwijskolom, van PO tot WO. Het programma zal worden gesegmenteerd, zodat voor elk onderwijstype de relevante onderwerpen en invalshoeken aan bod komen.

Het wordt een dagvullend programma met presentaties, workshops en demonstraties. Binnenkort maken we de eerste sprekers bekend. Zoals u van Like2Share gewend bent, zal er veel gelegenheid zijn voor interactie en netwerken. U ontmoet de sprekers en collega’s van andere instellingen die zich oriënteren op het onderwerp.

 

Voor wie

Bent u directeur, beleidsadviseur of -medewerker, onderwijsinnovator, ICT-coördinator of leraar, en houdt u zich bezig met de impact van nieuwe technologie op het onderwijs bij uw instelling, dan is dit evenement een uitgelezen mogelijkheid om de expertise op te doen die u nodig heeft.

Tijdens Robotica en Kunstmatige Intelligentie & Onderwijs maakt u kennis met de nieuwste ontwikkelingen, woont u spreekbeurten bij van experts en ontmoet u gelijkgestemden. Het programma is opgezet vanuit een breed perspectief op maatschappelijke ontwikkelingen die samenhangen met robotica en kunstmatige intelligentie. Onder andere onderwerpen als de impact op de arbeidsmarkt en het huidige primair proces op scholen komen aan bod.

Aanmelden kan via de evenementenwebsite hieronder.

Gegevens

Datum:
7 februari 2019
Kosten:
€295
Evenement Categorie:
Website:
https://www.onderwijsenrobotica.nl/

Organisator

Like2share
Telefoon:
06 397 629 29
Website:
http://www.like2shareontour.nl/

Locatie

COMM
Zeestraat 82
Den Haag,2518 AD
+ Google Maps