PO Conferentie ‘de skills van de toekomst’

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

PO Conferentie ‘de skills van de toekomst’

19 mei @ 15:00 - 17:00

Woensdagmiddag 19 mei vindt het online event voor onderwijsprofessionals in het basisonderwijs plaats. De PO Conferentie ‘de skills van de toekomst’ is de plek voor docenten, teamleiders en ICT-coördinatoren die graag meer willen weten over komende ontwikkelingen en vernieuwingen in onderwijsland. 

Programma PO Conferentie ‘De skills van de toekomst’

Tijdens de conferentie is er aandacht voor de skills van de toekomst. Laat je inspireren en informeren over diverse onderwerpen rondom dit thema en verdiep je in de mogelijkheden die de digitale lesmethoden jou bieden. Op deze dag word je in een virtuele ruimte welkom geheten door onze adviseurs en kun je op het schoolplein interessante minicolleges en workshops volgen. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het klaslokaal van TikTok-Meester Jesper, waar hij je alles vertelt over het gebruik en de effecten van social media in de klas, schuif aan bij workshops van B-Bot.nl of DIGIT over spelenderwijs programmeren en digitale geletterdheid, en ontdek hoe leerlingen uitdagend muziekonderwijs krijgen met Popgroep 7/8.

Dit en nog veel meer bekijk je op ons virtuele schoolplein!

De PO Conferentie wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met VO-Digitaal.

Kennissessies en workshops

Het middagprogramma bestaat uit plenaire en parallelle kennissessies en workshops. Bepaal zelf bij welke kennissessies en/of workshops je aansluit en in welke volgorde. Stel je vragen direct aan de sprekers, laat je persoonlijk adviseren of ga in gesprek met andere deelnemers. Definitieve programma volgt!

Meld je alvast aan en noteer in je agenda.

Datum: woensdag 19 mei

Tijd: 15:00 – 17:00 uur

AANMELDEN

Gegevens

Datum:
19 mei
Tijd:
15:00 - 17:00
Site:
https://www.digitalegeletterdheid.nl/po-conferentie/

Organisator

Digit
Telefoon:
0172-650983