IPON 2020: Onderwijsinnovatie & professionalisering

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IPON 2020: Onderwijsinnovatie & professionalisering

5 februari - 6 februari

logo ipon 2020

Op woensdag 5 & donderdag 6 februari 2020 vindt de tiende editie van IPON plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Ook deze editie zijn er weer vele nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijsinnovatie & professionalisering.

IPON is al vele jaren de informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en -diensten. Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Dit geldt voor educatieve methodes, (adaptieve) leermiddelen maar ook voor hardware en software. Meer dan 100 workshops, presentaties en keynotes met onderwerpen als learning analytics, augumented reality, educatieve apps, social media in de klas, kunstmatige intelligentie, werken in de cloud, digitale identiteit, mediawijsheid, gamification, tablet-onderwijs, en zoveel meer.

De programmacommissie van IPON 2020 zal het thema van “Onderwijsinnovatie en professionalisering” zoveel mogelijk laten terugkomen binnen IPON 2020. Het brede en uitgebreide congresprogramma, de verschillende open leerpleinen, het Kennisplein, de Leermiddelenbeurs, de Expertise Summit en de Gewoon Speciaal conferentie zullen daar met grote mate aan bijdragen. Tegelijkertijd hebben we natuurlijk ook alle aandacht voor de nieuwste  (adaptieve) leermiddelen en methodes, hardware en software, learning analytics, kunstmatige intelligentie, eduapps, werken in de cloud, gamification, tablet-onderwijs en andere vormen van onderwijsinnovatie en toepassingen.

Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Het programma van IPON 2020 wordt dan ook in samenwerking met het onderwijs zelf gemaakt. Jij als onderwijsprofessional krijgt hiermee alle mogelijkheid om je eigen kennis, ervaring en expertise te delen met je collega’s door een eigen presentatievoorstel in te dienen in de Call for Papers applicatie van IPON 2020. Je kunt jouw voorstel indienen op ipon.nl/cfp

       

Certificaat professionalisering en bekwaamheidsonderhoud

IPON draagt direct bij aan jouw professionalisering. Door de beurs bij te wonen blijf je bij de tijd en ontdek je de nieuwste onderwijs- en ICT-innovaties. Tijdens het bezoek aan de IPON kun je bij de informatiebalie je certificaat afhalen.

Gegevens

Begin:
5 februari
Einde:
6 februari
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://ipon.nl/

Organisator

IPON
Telefoon:
+31(0)23 543 0000
E-mail:
info@ipon.nl
Website:
https://ipon.nl/