Het NIOC Congres

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Het NIOC Congres

26 oktober @ 10:00 - 27 oktober @ 15:15

nioc congres

Voor de tweede keer (na het succes in Leeuwarden in 2018) organiseert het Consortium voor Innovatie ook komend jaar het NIOC Congres, dat op maandag 26 en dinsdag 27 oktober plaats vindt in Emmen in het Atlas Theater en Wildlands.

Het NIOC congres heeft als doel om het informatica onderwijs te presenteren in deze snel veranderende wereld. Er is zowel aandacht voor recente ICT ontwikkelingen als vakdidactiek van het informatica onderwijs.

De ontwikkelingen in de ICT gaan erg snel, daardoor moeten we zowel inhoudelijk bijblijven als nadenken over slimme manieren van kennisoverdracht op onze lerenden. Dus aandacht voor zaken als business intelligence, AI, security, programmeren en daarnaast ook de vakdidactiek van het informatica onderwijs.

Kom kennis delen en interessante Keynote sprekers of workshops van collega’s volgen. Het NIOC Congres is dé kans om jouw collega’s uit het informatica onderwijs te ontmoeten en te netwerken. Je kunt je aanmelden volgens onderstaande voorwaarden en spelregels.

Voorafgaand aan het NIOC Congres organiseren we een Themamiddag “Aansluiting van MBO en HBO  ICT kwalificatieprogramma’s.
U vind meer informatie op de pagina van NIOC themamiddag

Voor meer informatie en aanmeldingen bezoek je de website van het NIOC Congres.

Gegevens

Begin:
26 oktober @ 10:00
Einde:
27 oktober @ 15:15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
Website:
https://nioccongres.nl/programma/

Organisator

CVI
Telefoon:
073-7200932

Locatie

Wildlands
Emmen, + Google Maps