Skip links
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Evenement over Europese digitale transitie van het onderwijs

maart 7 @ 10:30 am - 6:30 pm

Gratis
banner Neth_ER

Op dinsdag 7 maart 2023 organiseren Neth-ER en Nuffic een gezamenlijk evenement over de digitale transitie in het Europese onderwijs. Ben jij erbij?

 

Hoe bewegen we van digitalisering van ons onderwijs naar onderwijsinnovatie? Daarvoor is een andere kijk nodig op de ontwikkeling van digitale tools en oplossingen. Tijdens dit evenement richten Neth-ER en Nuffic zich daarom op de vaak vergeten factor in de digitale transitie van het onderwijs: de mens. Het evenement is dé mogelijkheid om jouw onderwijsprojecten en beleid af te stemmen op Europese trends.

 

Digitale transitie vanuit menselijk perspectief

Het gezamenlijke evenement van Neth-ER en Nuffic heet The human approach: succeeding the Digital Transformation in education. Het laat zien dat het menselijk perspectief onmisbaar is in de ontwikkeling van digitale onderwijsecosystemen. In lijn met het Digital Education Action Plan (DEAP) gaat het tijdens het evenement over de vraag hoe die ecosystemen tot stand komen.

 

Meer weten en aanmelden?

Wil je meepraten over de digitalisering van ons onderwijs? Bekijk het programma en schrijf je in vóór 28 februari: Meld je aan

Gegevens

Datum:
maart 7
Tijd:
10:30 am - 6:30 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.nuffic.nl/nieuws/evenement-over-europese-digitale-transitie-van-het-onderwijs#

Locatie

Online

Organisator

Neth-ER