Skip links
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Demo Virtual Reality (ClassVR)

december 19, 2022 @ 2:00 pm - 3:00 pm

Gratis
Ontdek de VR wereld en beoordeel of het aanbod van ClassVR aansluit bij jouw wensen. Wij horen graag jouw mening! De demo is interessant voor alle medewerkers van PO, VO, MBO en HBO.
Omschrijving

Iedere leerkracht droomt er van: even de theorie de theorie laten en met de hele klas de echte wereld ontdekken. De boeken dichtslaan en nieuwe wegen inslaan. Verre steden verkennen, de natuur in, kennis maken met andere culturen, het koraalrif van dichtbij bekijken of een kudde olifanten voorbij zien trekken. Helaas, die mogelijkheden zijn er niet in het hedendaagse onderwijs. Of wel? Kun je zonder de klas te verlaten de wereld ontdekken? De betrokkenheid van je leerlingen vergroten en de lesresultaten verbeteren? Met ClassVR is dat nu mogelijk.

Programma

ClassVR biedt een uitgebreid pakket voor zowel PO, VO als MBO aan. Hierbij kan gedacht worden aan headsets, een content portaal, de mogelijkheid tot het ontwikkelen van eigen content en gebruikerstrainingen. De demo zal bestaan uit een functioneel gedeelte en een inhoudelijk gedeelte. Uiteraard kan je zelf ook aan de slag en de wereld van VR ontdekken!

Wij zijn heel benieuwd wat jij vindt van het aanbod en nemen in de beoordeling jouw kennis, expertise en enthousiasme mee. Het vervolg zou kunnen zijn dat wij vanuit KIEN Kennis onze leskisten hiermee gaan uitbreiden.

Doel

  • Experimenteren met ict.
Doelgroep
PO, VO, MBO.
Deze demo is exclusief voor leden van KIEN
Inschrijven kan hier.

Gegevens

Datum:
december 19, 2022
Tijd:
2:00 pm - 3:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://kien.studytube.nl/events/56421

Organisator

KIEN Kennis
Telefoon:
088-6575000
E-mail:
info@kienkennis.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

KIEN Experience lab
Laan der Verenigde Naties 325
Dordrecht, 3318LA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
088-6575000
Bekijk de site van Locatie